Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Χρήστος Τούβε: συγκίνησε, ταρακούνησε και ενέπνευσε με την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, “Σκέψου το, η ιστορία Ενός Ημερολογίου”.

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο Χρήστος Τούβε συγκίνησε, ταρακούνησε και ενέπνευσε με την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, “Σκέψου το, η ιστορία Ενός Ημερολογίου”, με θέμα την υιοθεσία.

Ο Χρήστος Τούβε, Συγγραφέας – Life Coach και Εισηγητής στο Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών Ελλάδος, γι’ άλλη μία φορά ξεδίπλωσε αριστοτεχνικά το Συγγραφικό του ταλέντο και το επικοινωνιακό του χάρισμα.

8,5 χρόνια Συγγραφικής πορείας κι ο κόσμος όπου κι αν παρουσιάζει τη δουλειά του ή κάνει ομιλίες για θέματα Life Coaching, σπεύδει να γεμίσει κάθε αίθουσα και να τον ακούσει.

 Η εκδήλωση έλαβε μέρος στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη των Γρεβενών την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00.

Ολοι οι συντελεστές της εκδήλωσης ήταν εξαιρετικοί και ο κόσμος απόλαυσε το Πολιτιστικό αυτό γεγονός. Την οργάνωση ανέλαβε ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών “Ελπίδα”.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Προϊσταμένη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης κ. Γρηγοριάδου Μαρία και η Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών “Ελπίδα” κ. Μπόγκια Ευαγγελία. Την εκδήλωση συντόνισε η Ιφιγένεια Στεργιούλα, Δικηγόρος και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η Βασιλική Ευταξία ενώ για το βιβλίο μίλησε η Ψυχολόγος Φανή Κολονίτσιου.