Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Στη Δεσκάτη Γρεβενών ο π.Υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης

Στη Δεσκάτη Γρεβενών βρέθηκαν ο π. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και υπ. Βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο υπ. Βουλευτής …

Πρεβέζης, Στέργιος Γιαννάκης, όπου και συνόδευσαν τον υπ. Βουλευτή Γρεβενών και Τομεάρχη Έρευνας και Καινοτομίας της ΝΔ, κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη και τους νέους υποψηφίους του κόμματος, κ. Λάμπρο Χατζηζήση και Ελευθέριο Καραϊορδανίδη μαζί με κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ του Νομού.

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε αρχικά με τον Δήμαρχο Δεσκάτης, κ. Δημήτρη Καραστέργιο και συζητήθηκαν αυτοδιοικητικά ζητήματα καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης της Δεσκάτης. Ακολούθως μετέβησαν στον Εμπορικό Σύλλογο Δεσκάτης, όπου συνομίλησαν με τους επαγγελματίες της πόλης.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε μία αγροκτηματική και μία κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής, προκειμένου να συζητήσουν με τους παραγωγούς και να αναδείξουν τις δυνατότητες που διαθέτει ο πρωτογενής τομέας στον Νομό αλλά και στο σύνολο της επικράτειας, αφού η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί έναν βασικό πυλώνα του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Κοινή διαπίστωση όλων είναι πως η Δεσκάτη μπορεί να καταστεί ένα πρότυπο ανάπτυξης της γεωργοκτηνοτροφίας για την ελληνική ύπαιθρο.

Αργότερα η αντιπροσωπεία επέστρεψε στην πόλη της Δεσκάτης, βάδισε στην αγορά και στην κεντρική πλατεία και συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων καθώς και με πολίτες, ανταλλάσσοντας απόψεις και ενημερώνοντάς τους για τις προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος, το οποίο θα εισαγάγει δέσμη πολιτικών με την ταυτόχρονη λήψη ισοδύναμων μέτρων, που θα συμβάλλουν στην άμεση ανάταση της αγροτικής παραγωγής και στην αναζωογόνηση του καινοτόμου επιχειρείν, αμέσως μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.