Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι αγωνιστές της, ιδιαίτερα οι νέοι και οι νέες, είναι πρωτοπόροι σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες που έχουν γίνει, ιδιαίτερα…

τα τελευταία πέντε χρόνια της μνημονιακής καταστροφής που ζει ο λαός μας, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας, τρίτης περιόδου, αυτής που υπέγραψε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ζητάμε ψήφο, από το μαχόμενο κόσμο της νεολαίας, που κατά 85% ψήφισε ΟΧΙ, και κατά ένα μεγάλο κομμάτι έχει απογοητευτεί, ζητάμε ψήφο και ενεργό συμμετοχή στους αγώνες που έρχονται από Δευτέρα. Ζητάμε ψήφο από τους εργαζόμενους και τη φτωχολογιά που ψήφισε ΟΧΙ και προδόθηκε από την απόφαση της κυβέρνησης. Ζητάμε ψήφο από τις μαχόμενες δυνάμεις τις αριστερές».

«Όπως αποδείχτηκε, η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ότι μέσα στην ΕΕ και το ευρώ, μπορεί να κάνει κοινωνική πολιτική, κατέρρευσε. Για άλλη μια φορά, η επαγγελία ότι μέσα στο μνημόνιο μπορεί να κάνει κοινωνική πολιτική, είναι μια μεγάλη απάτη. Σ’ αυτήν, δεν συμμετέχουμε».
«Η ΕΕ έχει διαρκές μνημόνιο και διαρκή πολιτική καταστροφής των παραγωγικών δυνάμεων»,

“Στους αγώνες του κινήματος, επιδιώκουμε όσο κανένας άλλος, να είμαστε μαζί με τους αγωνιστές του ΚΚΕ, τους αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερεα τους αγωνιστές της Λαϊκής Ενότητας. Επιδιώκουμε κοινές πολιτικές πρωτοβουλίες σε ζητήματα εναντίωσης κατά της ΕΕ, για τα δημοκρατικά δικαιώματα κλπ. Αν υπάρχει θέμα, υπάρχει θέμα προγραμματικών διαφορών, για να υπάρξει ενιαίος κομματικός πολιτικός οργανισμός. Είναι μια συζήτηση που θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές»

Δείτε ακόμα