Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Κοψαχείλη στη Δεσκάτη (video)

Την κεντρική προεκλογική ομιλία πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στη Δεσκάτη.

Ο κ. Κοψαχείλης ανοίγοντας την ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά «..είμαστε εδώ απόψε, για να σας μιλήσουμε, για να πούμε σε όλους τους πολίτες της όμορφης Δεσκάτης ότι…

και εσείς, όπως όλοι οι Έλληνες, δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες οι θυσίες που κάνατε. Την Κυριακή με τη ψήφο σας  να μην επιτρέψετε να ακυρωθεί το εισιτήριο της χώρας μας, για την Ευρώπη, το εισιτήριο για το αύριο που με κόπο αποκτήσαμε. Είμαι εδώ απόψε, όπως ήμουν εδώ κάθε εβδομάδα τα τελευταία δυόμιση χρόνια, όχι μόνο για την Παράταξη που κράτησε την Ελλάδα μας όρθια… αλλά για να νικήσει η Δεσκάτη, να κερδίσει ο νομός μας, να νικήσει η Χώρα, να κερδίσουμε όλοι να το δικαίωμα στο αύριο.»

ο υποψήφιος βουλευτής αναφερόμενος στη μείωση της φορολογίας τόνισε «…μία μεγάλη τομή, που θα γίνει σταδιακά: είναι η μείωση στο φόρο των κερδών του επιχειρηματία, στο 15% από το 25% που είναι σήμερα. Και να μη ξεχνάμε τη μεγάλη ανακούφιση για όσους χρωστούσαν σε εφορεία ή στα ασφαλιστικά ταμεία με τις 100 δόσεις. Σήμερα, μετά από κόπους και θυσίες μπορούμε να μειώσουμε τη φορολογία εισοδήματος. Για όλες τις κλίμακες! Με τον ανώτερο συντελεστή να υποχωρεί σταδιακά από το 42% που είναι σήμερα και από το 45% που ήταν πριν την κρίση, στο 33%! Μειώσεις σε όλα τα υψηλά κλιμάκια του ΦΠΑ!  Όπως εκείνο που μειώσαμε για την εστίαση από το 23% στο 13%. Θα μειωθεί στο φόρο της ακίνητης περιουσίας. Και να ξέρετε ότι μειώνεται από το 2015 και θα συνεχίσει να μειώνεται.»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κοψαχείλης τόνισε: «Δεν κλείστηκα στο γραφείο μου, ούτε εγκαταστάθηκα στην Αθήνα γιατί είχα δώσει μία υπόσχεση – να είμαι δίπλα σας –  και την τήρησα. Πρέπει να λέμε την αλήθεια και αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω. …αυτά τα δυόμιση χρόνια είμαι κοντά σας και αγωνίστηκα. Δυόμιση χρόνια  κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουμε τα χειρότερα! Για να βγούμε από την κρίση όσο γινόταν πιο γρήγορα. Για να μην υποφέρουμε άλλο… Και για να είναι κάθε μέρα από δω και μπρός καλύτερη από την προηγούμενη. Τα χειρότερα δεν τα είδαμε!  Την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία δεν την είδαμε! Την έξοδο από το ευρώ δεν τη ζήσαμε!»

Τέλος ο κ. Κοψαχείλης  κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους πολίτες της Δεσκάτης  να στηρίξουν με την ψήφο τους την Νέα Δημοκρατία αλλά και τον ίδιο προσωπικά. «Σας καλώ όλους, πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις και ιδεολογίες, πάνω από κομματικούς διαχωρισμούς, πέρα και πάνω απ’ οτιδήποτε μας χώριζε στο παρελθόν, να δώσουμε αγώνα για την Ελλάδα, τη Δεσκάτη, για το μικρότερο χωριό αυτού του ευλογημένου τόπου!  Σας καλώ όλους να δώσουμε αγώνα για μιαν Ελλάδα σύγχρονη!  Για μιαν Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, αλλά και για την Ελλάδα που έχουμε στη συνείδηση, στην ψυχή μας, στην ταυτότητά μας! Όλοι μαζί να δώσουμε αυτόν το μεγάλο αγώνα για το μέλλον του τόπου μας, για το αύριο των παιδιών μας, για την πατρίδα μας.  

Σας ζητώ την Κυριακή να ψηφίσετε ΝΔ.

Σας ζητώ να ψηφίστε ΝΔ όπου κι αν ανήκετε, ότι κι αν έχετε ψηφίσει στο παρελθόν,

γιατί ξέρω ότι δεν θέλετε το μέλλον της Πατρίδας να αφεθεί στη τύχη.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας, να ‘στε πάντα καλά, την Κυριακή ο νους σας στην Ελλάδα και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου πάλι μαζί.»

 

{youtube}gvkRp9KQIIU|700|450{/youtube}

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Δείτε ακόμα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2024