Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Γιώργος Δακής: Άκομψο και προσβλητικό να μην έχει άμεση ενημέρωση η Περιφέρεια για το μείζον θέμα του Πανεπιστημίου.(VIDEO)

«Άκομψο και προσβλητικό να μην έχει άμεση ενημέρωση η Περιφέρεια για το μείζον  θέμα του Πανεπιστημίου,  ενημερωνόμαστε από τους Βουλευτές», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια  της ενημέρωσης του Περιφερειακού   Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος  Δακής.
«Βαθιά ανάσα για το αυτονόητο, η  εξέλιξη αυτή, αλλά…

σε αυτόν τον αγώνα  υπήρξαν και Εφιάλτες που προσπάθησαν  να θίξουν τα ζωτικά συμφέροντα της  Περιφέρειας» τόνισε χαρακτηριστικά,  μη μπορώντας να κρύψει τη δυσαρέσκεια  του για την έλλειψη ενημέρωσης από το  Υπουργείο Παιδείας.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της  μείζονος Αντιπολίτευσης στο  Περιφερειακό Συμβούλιο, Γιάννης  Παπαιορδανίδης, σημείωσε για το  συγκεκριμένο θέμα: «Δεν έχει πρακτική  σημασία για το ποιος ανακοίνωσε την  εξέλιξη, αλλά είναι θεσμικό ατόπημα να  μην ενημερώνεται η Περιφέρεια. Κρατάμε  τα θετικά της εξέλιξης και βλέπουμε  πως μπορούμε να συνδράμουμε για την  ανάπτυξη του campus της  Πανεπιστημιούπολης»

 

 

πηγη:http://www.kozan.gr/

 

Δείτε ακόμα