Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Απελευθερώνονται 80 θέσεις στάθμευσης από την απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων (video)

Οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης των 80 περίπου εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων ξεκινά από το δήμο Γρεβενών προκειμένου να απελευθερωθούν οι συγκεκριμένες  θέσεις στάθμευσης και να αποδοθούν προς  χρήση. Αυτό έκανε γνωστό ο δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης σε …

συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης. Ο κ. Κουπτσίδης  αναφέρθηκε επίσης και στον έλεγχο πρόσβασης των αυτοκινήτων στην κεντρική πλατεία, αλλά και στα έργα υποδομής που γίνονται στην πόλη για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση τους για τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται.

 

{youtube}BnDTs6WgIX0|560|350{/youtube}

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Στην απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, μετά τη σχετική ενημέρωση των ιδιοκτητών τους, θα προχωρήσει ο Δήμος Γρεβενών το επόμενο διάστημα τόνισε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, στα τοπικά Μ.Μ.Ε. την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013.

Ένα πρόβλημα που είναι συνδεδεμένο με την καθημερινότητα των δημοτών μας θα λάβει τέλος, προς όφελος της αισθητικής της πόλης μας και της διευκόλυνσης στάθμευσης, με νέες θέσεις για τους κατοίκους της.

Τα δύο τελευταία χρόνια, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Δημοτική Αστυνομία), έχει καταγράψει 80 εγκαταλελειμμένα οχήματα σε διάφορα σημεία της πόλης. Από την πλευρά του δήμου τόνισε ο κ. Δήμαρχος έγιναν οι απαραίτητες σύννομες ενέργειες προς τους ιδιοκτήτες για να τα απομακρύνουν.

Τις επόμενες ημέρες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα επικολληθούν στα οχήματα αυτά προειδοποιητικά σήματα για την απομάκρυνσή τους, εντός δέκα (10) ημερών, από τα σημεία που βρίσκονται. Εάν τα οχήματα δεν μετακινηθούν, θα ξεκινήσει η διαδικασία απομάκρυνσής τους από συνεργεία του Δήμου, όπως προβλέπει ο νόμος. Τα οχήματα αυτά τόνισε σε πρώτη φάση θα μεταφερθούν στο αμαξοστάσιο  του δήμου και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, όταν εμφανισθούν. Έτσι θα απελευθερωθούν 80 θέσεις στάθμευσης που τις έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο πρόβλημα που ταλανίζει για χρόνια τους κατοίκους της πόλης και είναι συνδεδεμένο με την κακή νοοτροπία κάποιων συμπολιτών μας, οι οποίοι συνηθίζουν να κυκλοφορούν με τα οχήματά τους στην Κεντρική Πλατεία. Σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική θα κλείσουμε τις εισόδους που έχουν πρόσβαση στην κεντρική πλατεία και θα μείνουν μόνον τρεις (3) είσοδοι. Οι είσοδοι αυτοί τόνισε θα φυλάσσονται καθημερινά και θα πραγματοποιούνται έλεγχοι εισόδου και εξόδου των οχημάτων. Επίσης θα δοθεί λύση και στο θέμα της φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων, κυρίως επί της κ. Ταλιαδούρη με τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Για τα προβλήματα που παρατηρούνται λόγω των εργασιών του έργου της Αντικατάστασης του  Δικτύου Ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών ο κ. Δήμαρχος ζήτησε την κατανόηση των κατοίκων. Είναι λογικό να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, όμως τα έργα ανάπλασης που  θα ακολουθήσουν θα δώσουν άλλη όψη στην πόλη των Γρεβενών τόνισε. Ζητάμε την υπομονή των δημοτών μας για ένα  τόσο σημαντικό έργο το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα συμβάλλει στην ποιότητα της καθημερινότητάς τους και στην παροχή ποιοτικού νερού.

Δείτε ακόμα