Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Σεμινάριο από την Google, για τους φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

«Grow Greek Tourism Online»: Διεξαγωγή διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου ψηφιακού μάρκετινγκ από την Google, για τους φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

https://learndigital.withgoogle.com/greektourism/

Την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Μαρτίου, η Google με την υποστήριξη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online», δωρεάν διήμερο σεμινάριο με αντικείμενο τις ψηφιακές δεξιότητες για τους φοιτητές που πραγματοποιούν ή πρόκειται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Το σεμινάριο διεξήχθη με επιτυχία στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά, με σκοπό να βοηθήσει τους φοιτητές στις αρμοδιότητες που πρόκειται να αναλάβουν στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, όσο και το βιογραφικό τους.

Με την ολοκλήρωση της διήμερης εκπαίδευσης, οι φοιτητές απέκτησαν γνώσεις για ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και πρακτικών του ψηφιακού marketing, όπως:

  • Δημιουργία και διαμόρφωση της διαδικτυακής παρουσίας μιας επιχείρησης
  • Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πως τις χρησιμοποιούμε
  • Πως διαφημίζεται μια επιχείρηση σε άλλα websites και στα social media
  • Αξιοποίηση των Web Analytics για καλύτερη κατανόηση των επισκεπτών μιας επιχείρησης
  • Δημιουργία και προετοιμασία ενός βασικού digital marketing plan μιας επιχείρησης

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι καταρτιζόμενοι έλαβαν πιστοποιητικό παρακολούθησης της διημερίδας, με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο στο έπακρο και να ενισχύσουν περαιτέρω τις ψηφιακές τους δεξιότητες, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα προσαρμοσμένο πλάνο διαδικτυακής εκμάθησης (https://learndigital.withgoogle.com/greektourism) ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Δείτε ακόμα