Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ορισμός Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών στις επιτροπές του Δήμου Γρεβενών (video)

Ο Βασίλης Λάτσος επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών κατά τη συνεδρίαση του σώματος το βράδυ της Κυριακής 6 Ιανουαρίου, με 22 ψήφους υπέρ και 14 λευκά.  Για τη θέση του αντιπροέδρου επανεξελέγη στην τρίτη ψηφοφορία ο Χρήστος Τσιαρσιώτης, πρόταση της αντιπολίτευσης,  με …

28 ψήφους υπέρ, 7 λευκά και 1 άκυρο. Γραμματέας εξελέγη ο Ευθύμιος Σαράντης  με ψήφους 29 υπέρ, 6 λευκά και 1 άκυρο.

Στην ίδια συνεδρίαση εξελέγησαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας  Ζωής.

Για την Οικονομική Επιτροπή τα τακτικά μέλη είναι : Γιώργος Αρμπάρας, Χρήστος Παρασκευαΐδης, Κώστας Παλάσκας , Οδυσσέας Βλάχος, Βασιλική Σταυροπούλου, από την πλειοψηφία και  Σωκράτης Στάμος, Στέλιος Τζιαχάνας και Αντώνης Δασκαλόπουλος από τη μείζονα μειοψηφία.

Τα αναπληρωματικά μέλη είναι : Μιχαλογιάννης Κωνσταντίνος, Τσιουτσιούμης Νικόλαος και Μπαλοδήμου Παναγιώτα από την πλειοψηφία και οι Σιμούλης Αθανάσιος και Παναγιωτίδης Ιωάννης από τη μείζονα μειοψηφία.

Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέγονται οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιώργος Ουζουνίδης, Χρήστος Βάϊος, Βαρβάρα Τζημορώτα, Ελευθέριος Χατζηγεωργίου και Πολυδεύκης Μπατακόιας από την πλειοψηφία και  Μιχάλης Μαγιάννης, Νίκος Τζημόπουλος και Αντώνης Τσιάρας από τη μείζονα μειοηφία.

Αναπληρωματικά μέλη είναι: Ιωάννης Νασίκας, Κατερίνα Πέτρου, και Χρήστος Τσιάρας από την πλειοψηφία και οι Σαράντης Ευθύμιος και Γιώργος Φανάρας από τη μείζονα μειοψηφία.

Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει ο Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόν στη συνεδρίαση ήταν και ο Βουλευτής της Π.Ε.  Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης ο οποίος ευχήθηκε στο σώμα μια καλή και εποικοδομητική χρονιά.

 

{youtube}lp_JTO56Qbs|560|350{/youtube}

Δείτε ακόμα