22/03/2018
Ο συντονιστής των Παμμακεδονικών Ενώσεων Αυστραλίας κ.Παναγιώτης Ιασωνίδης στέλνει διευκρίνηση προς διάψευση όσων λέγονται ότι οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Αυστραλίας ΔΕΝ υπέγραψαν τις εξώδικες δηλώσεις που εστάλησαν στους βουλευτές.    Σχετικά με το Εξώδικο που έχουν…

GREROOM

20-3-2018

- Παρά τις υποσχέσεις … αγωνία επικρατεί στις τάξεις των νέων αγροτών που υπέβαλαν σχέδια βελτίωσης αλλά ακόμα δεν έχουν στα χέρια τους την ασφαλιστική ενημερότητα που απαιτείται για ένταξή τους.

- Τελικά όποιος δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις αυτής της κυβέρνησης, κινδυνεύει να τον χαρακτηρίσουν "οπισθοδρομικό" και "σκοταδιστή"

- Στη συγκέντρωση που έγινε στη νέα Υόρκη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, το FBI απαγόρευσε την ελληνική αστυνομία να στείλει εκπρόσωπο της να μετρήσει το πλήθος για ευνόητους λόγους !!!!

- Τι είπε δηλαδή ο άνθρωπος; Ότι το όνομα και τα ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας θα τα κρατήσουν και σε εμάς θα μας επιτρέψουν να κατέχουμε ένα μέρος της ιστορικής Μακεδονίας. Δηλαδή αυτοί θα έχουν τη χώρα και εμείς μια επαρχία, ως γνωστόν η χώρα υπερισχύει της επαρχίας και στο μέλλον μάλιστα, όταν το επιτρέψουν οι γεωπολιτικοοικονομικοί συσχετισμοί την απορροφάει κιόλας, τόσο απλά.


28cine

alu syn banner

top content right- EORTES1-535
Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 03:37

Greroom 2018

20-3-2018

- Παρά τις υποσχέσεις … αγωνία επικρατεί στις τάξεις των νέων αγροτών που υπέβαλαν σχέδια βελτίωσης αλλά ακόμα δεν έχουν στα χέρια τους την ασφαλιστική ενημερότητα που απαιτείται για ένταξή τους.

- Τελικά όποιος δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις αυτής της κυβέρνησης, κινδυνεύει να τον χαρακτηρίσουν "οπισθοδρομικό" και "σκοταδιστή"

- Στη συγκέντρωση που έγινε στη νέα Υόρκη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, το FBI απαγόρευσε την ελληνική αστυνομία να στείλει εκπρόσωπο της να μετρήσει το πλήθος για ευνόητους λόγους !!!!

- Τι είπε δηλαδή ο άνθρωπος; Ότι το όνομα και τα ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας θα τα κρατήσουν και σε εμάς θα μας επιτρέψουν να κατέχουμε ένα μέρος της ιστορικής Μακεδονίας. Δηλαδή αυτοί θα έχουν τη χώρα και εμείς μια επαρχία, ως γνωστόν η χώρα υπερισχύει της επαρχίας και στο μέλλον μάλιστα, όταν το επιτρέψουν οι γεωπολιτικοοικονομικοί συσχετισμοί την απορροφάει κιόλας, τόσο απλά.


14-3-2018

Μήπως τα Γρεβενά διεκδικούν πρωτιά; Δεν ξέρω αν υπάρχουν σε άλλες ελληνικές πόλεις, κοιμητήρια χωρίς έστω ένα μικρό Ναό!

- Ακούγοντας ότι το ποσό που δαπανήθηκε για συντήρηση, ανταλλακτικά και επισκευή υπηρεσιακού αυτοκινήτου της περιφέρειας είναι 10.000 € το χρόνο!! αναρωτήθηκα μήπως αν παίρναμε ένα καινούργιο με leasing θα γλυτώναμε και χρήματα;

κ Ανδριανόπουλε, κι εμείς κράξαμε την ενέργεια του Σαββίδη να μπουκάρει στο γήπεδο αλλα μέχρι εκεί, το να αμφισβητείς όμως την ελληνικότητα του, είναι αθλιότητα . Στο κάτω κάτω αυτός είχε το σθένος και ζήτησε συγνώμηεσείς οι πολιτικοί πότε θα το κάνετε;

 

10-3-2018

- Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα ο Στέλιος, το καλοκαίρι θα μας ξανάρθουν τα Γαλλάκια του EuropRaid όπως και πέρσι αλλά αυτή τη φορά πολλοί περισσότεροι, γυρω στα 800 ατομα, ενώ σε λίγες μέρες στα Γρεβενά και ίσως για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γιορτάσουμε τον Άγιο Πατρίκιο, τον προστάτη της Ιρλανδίας.

- Ο φόβος για αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πρωτόδικη αποφαση-τιμωρία, στάθηκε αφορμή να μάθουν, που στεγάζει τα γραφεία του ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών, αφου πολλοι ηταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για την παρουσία της Αστυνομίας στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.

Μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και βλέποντας την άνοδο της Φώφης, όχι μονο σταμάτησε να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ αλλά προσπαθεί να μας πείσει και ότι δεν ψήφισε ποτέ το ΣΥΡΙΖΑ!!!

- Ήθελε λέει να δηλώσει υποψήφιος αλλά… του χάλασαν τα σχέδια με την ακύρωση των εκλογών για την ανάδειξη συνέδρων. Εγώ πάντως λέω πως ήταν τυχερός γιατί ετσι κι αλλιώς θα έβλεπε το συνέδριο από την τηλεόραση.

 

 

01-3-2018

- Κάποιοι εξακολουθούν να λένε ότι κινδυνολογούμε, αλλα τελικά οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν … ο φορέας διαχείρισης του πάρκου της βόρειας Πίνδου αποτελεί οριστικά παρελθόν για τα Γρεβενά.

- Ποιους θορύβησε και γιατί η πρωτομαρτιάτικη δήλωση Σημανδράκου ότι θα είναι υποψήφιος για το δήμο Κοζάνης στις επόμενες εκλογές; Μήπως η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη της αναμενόμενης;

- Μήπως θα πρέπει να επανασχεδιαστεί ο χάρτης του αποχιονισμού του οδικού δικτυού ώστε να μην ψάχνουμε ποιος εχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη αλλα και για την εξοικονόμηση χρημάτων;

- Πολλές ευχές αλλά και πολλά τσουγκρίσματα αναμένονται αυτή την Πασχαλιά στα Γρεβενά, με αφορμή τις εκλογές για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας.

 


26-2-2018

- Θα ξεθάψω κι εγώ απ το αρχείο μου καμιά φωτο με κανέναν αρχηγό κόμματος και θα δηλώσω υποψήφιος. Στα χωριά μας παντως, σ αυτές τις περιπτώσεις , λέγανε ότι «πάει αυτός… έκοψε τουν άλσου»

- Το φιλαράκι δηλώνει ότι ο πονοκέφαλος του περνάει.. μόνο με παυσίπονα της Novartis!!! Είπαμε να στηρίζεις ρε φίλε αλλά όχι κι έτσι!!!

- Το να διαβάλλεις τους άλλους για να κερδίσεις τη εύνοια είναι συνηθισμένο, αλλά δεν είναι πάντα αποτελεσματικό, άλλωστε να μην ξεχνάς ότι.. « όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου.. πέφτει ο ίδιος μέσα».

Κάποιοι ράβουν κουστούμια, αφου μετά την αποπομπή της Ράνιας «φουντώνουν» ξανά τα σενάρια περί ανασχηματισμού.

 

20-2-2018

- Τις απόκριες, οσοι δεν μετακινήθηκαν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις κοντινών πόλεων και έμειναν στα Γρεβενά, ξόδεψαν σε 3 μερες, τα ιδια χρήματα που θα ξόδευαν σε 15 μέρες.   Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

- Τον Οκτώβρη του  2016, μας λέγανε ότι το πολύ σε 8 μηνες θα άρχιζαν οι εργασίες και ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ειχε γίνει και  η μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο νέο κτίριο.  

Μας διαβεβαίωσαν ότι το κέντρο νεοσυλλέκτων στα Γρεβενά όχι μόνο δεν θα κλείσει αλλα θα αναβαθμιστεί με επιχειρησιακή μονάδα; Περιμένουμε να δούμε την υλοποίηση της υπόσχεσης.

 

15-2-2018

- H ένταξη των 4χρονων στα Νηπιαγωγεία, μπορεί να έχει ως συνέπεια, να κλείσουν 1.600 Δημοτικές δομές.

- Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΦΚΑ, τρεις στους δέκα εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα ήταν μερικώς απασχολούμενοι και λάμβαναν, κατά μέσο όρο, μόλις 389,65 ευρώ μεικτά!!! Κι ο άλλος σου λεει πάμε καλά!!!

- Οι κακές γλώσσες λένε ότι … ήδη υπάρχει συμφωνία σε τρία ζητήματα και ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό.

- Με την ευκαιρία της Αναβίωσης του κοζανίτικου φανού,  πολλοί ήταν οι γαμπροί  απ την Κοζάνη που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών.

- Πολλές φορές στην πολιτική μια λάθος κίνηση είναι αρκετή ν αδειάσεις το καρδάρι 

 

 

08-2-2018

- Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από 3 χρόνια το μέγεθος της προσφοράς της τοπικής Εκκλησίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, με εκδηλώσεις ομιλιες κλπ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές και ιδιαίτερα στον Μητροπολίτη μας.

- Επιστρέφει από την Βουλή στις εισαγγελικές αρχές η δικογραφία για την περίφημη υπόθεση Novartis!! Μήπως τελικά ηταν πολιτικό «κουτσομπολιό» το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως αντιπερισπασμός για το Σκοπιανό;;

Βρήκαμε τη λύση στο μεταναστευτικό!!! Έρχεται ο εκσυγχρονισμός με την ένταξη αλλοδαπών στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

- Λετε να βρουν κοιτάσματα φυσικού αερίου στην περιοχή μας και να έχουμε κι εμείς προβλήματα διεκδίκησης με τους γείτονες;


30-1-2018

- Μήπως θα πρέπει να μάθουμε ποιοι και γιατί δεν συμφώνησαν στο ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό  Συμβούλιο σχετικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων;

- Αληθεύει ότι  Δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, αποχωρώντας από την αίθουσα, ζήτησε ειρωνικά να αναγραφεί  στο ψήφισμα και το «ΖΗΤΩ το ΕΘΝΟΣ»;

- Σε μια δημοκρατία δεν μπορεί να αποκαλείς εθνικιστές και φασίστες όσους διαφωνούν μαζι σου,  αλλα  οφείλεις να σεβαστείς το 65% των πολιτών που αξιολογεί θετικά τα συλλαλητήρια και αντίστοιχες ενέργειες για το «Σκοπιανό».

Τα κορίτσια της Σειρήνας μπορεί να ξεκίνησαν με τη μπάλα χαμηλά αλλά οι επιτυχίες.. δικαιολογημένα δημιούργησαν και το όνειρο της ανόδου.

23-1-2018

- Ειλικρινά ντρέπομαι σαν Έλληνας για όσους ήταν στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας (σκηνοθέτες, καμεραμάν, ηχολήπτες, καλεσμένους κλπ) και δεν αντέδρασαν μ αυτά που άκουγαν.

- Βρε τι θα πάθουμε … σιγά σιγά θα βαφτίσουν και τον Βουκεφάλα.. Zastava!!!

Κάποτε τους ρίξαν μαύρο κι εμείς ξεσηκωθήκαμε, τώρα  αυτοί οι ίδιοι ρίξαν  μαύρο σε μια παλλαϊκή συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων, ενώ στα gay pride κάνουν απευθείας μετάδοση! πες μου λοιπόν πως μπορείς να τους ονομάσεις;;;

- Μετά το γιγαντιαίο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης σειρά έχει αυτό της Αθήνας, αλλα μην περιμένεις και πολλά από αυτούς που δεν τοποθέτησαν ποτέ ένα άγαλμα του Μεγα Αλεξάνδρου, όχι μόνο σε κάποια από τις πλατειές της πρωτεύουσας αλλα ούτε καν στα γραφεία τους.

 

 

13-1-2018

- Πολλοί λένε ότι… το θερμό πολιτικό σκηνικό που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στα Γρεβενά, επηρεάζει και τα καιρικά φαινόμενα, αφου χιόνια ακούμε και χιόνια δεν βλέπουμε.  

- Ο πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου που ξεκίνησε τον πρώτο του αγώνα με άλμα στο 7.89μ. και (ανεπίσημα) βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ο 800άρης Χρήστος Κοτίτσας και ο ακοντιστής Θόδωρος Μηνασίδης είναι αθλητές με καταγωγή από τα Γρεβενά και μεταξύ αυτών που θα τιμήσει ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης.

- Η εμφάνιση του γρεβενιώτη καλλιτέχνη Χρήστου Παπαδόπουλου μαζί με τη Μαρία Εγγλέζου στον ετήσιο χορό του Αστέρα Γρεβενών, (το Σαββατο 20-1-2018) ανεβάζει ψηλά τον πήχη της διασκέδασης των Αθλητικών Σωματείων της περιοχής.

 

5-1-2018

- Κάποιοι ολισθαίνουν επικίνδυνα!!! Όλοι ξέρουν ότι ο πάγος θέλει ιδιαίτερη προσοχή και καμιά φορά μπορεί και να προκαλέσει κι έγκαυμα, φαντάσου ποσό περισσότερο προσεκτικοί πρέπει να είναι στα παγοδρόμια.
- Όταν εκχωρείς το όνομα της Μακεδονίας, που κάποιοι έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για να το προστατέψουν, είναι ξεκάθαρη Προδοσία και Ανθελληνισμός. Τώρα... αν κάποιοι προσβάλλονται μ αυτούς τους χαρακτηρισμούς, να μας πάνε στα δικαστήρια.
Πολλά τα παράπονα των φίλων των χειμερινών σπορ για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας, που φέτος άνοιξε με τους χειρότερους οιωνούς. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι καλύτερη.
- Το να είσαι άνεργος είναι σημείο των καιρών, το να είσαι όμως άεργος είναι αλλο πράγμα.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ


liantsis 2
velenoso2
papageorgiou