GREROOM

23-5-2017  

- Δεν ξέρω…. αν και πότε θα βάλουν οι άρχοντες γραβάτα όπως  κι ο γνωστός αλληλέγγυος ως υποστηρικτής τους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στον επιχειρηματικό κόσμο σίγουρα φόρεσαν θηλιά.

- Εύλογη η απορία φίλου στο fb.... αν για τα βιολογικά θα γινει καμιά δέηση απο τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη για να βάλουν μυαλό οι πολιτικοί μας άρχοντες !!!!

- Φιλαράκι…. στη ζωή κάποιοι προτιμούν να ζουν με χρέη πάρα με κλεμμένα.  Αυτή είναι και η λεπτομέρεια που κάνει και τη διαφορά!!!

- Στη Δημοκρατία έχουμε ένα καλό κι ένα κακό…. Το καλό είναι ότι… λες ότι θέλεις και το κακό είναι… να λες ότι θέλεις.

 

alu syn banner

Ναζίρη- cinema
Σάββατο, 07 Ιανουάριος 2017 13:36

GreRoom 2017

23-5-2017  

- Δεν ξέρω…. αν και πότε θα βάλουν οι άρχοντες γραβάτα όπως  κι ο γνωστός αλληλέγγυος ως υποστηρικτής τους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στον επιχειρηματικό κόσμο σίγουρα φόρεσαν θηλιά.

- Εύλογη η απορία φίλου στο fb.... αν για τα βιολογικά θα γινει καμιά δέηση απο τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη για να βάλουν μυαλό οι πολιτικοί μας άρχοντες !!!!

- Φιλαράκι…. στη ζωή κάποιοι προτιμούν να ζουν με χρέη πάρα με κλεμμένα.  Αυτή είναι και η λεπτομέρεια που κάνει και τη διαφορά!!!

- Στη Δημοκρατία έχουμε ένα καλό κι ένα κακό…. Το καλό είναι ότι… λες ότι θέλεις και το κακό είναι… να λες ότι θέλεις.

 

 

19-5-2017  

Μεγάλη  Βδομάδα χαρακτηρίζουν στην Ελληνική Αστυνομία την επόμενη βδομάδα οπου αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια, οι αξιωματικοί προκειμένου να ακυρωθούν όλες οι μεταθέσεις.

- Την ώρα που το 95% των επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών στην Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν την "πτώχευση", εγκλωβισμένοι με χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, γνωστή συστημική τράπεζα κατέγραψε καθαρά κέρδη 37 εκατ. ευρώ μόνο για το 1ο τρίμηνο του 2017... τι δεν καταλαβαίνεις;;;;

- Γι αυτούς που  πιστεύουν, πως ο καλύτερος τρόπος για να διοικήσουν είναι ο διαχωρισμός σε αρεστούς και μη, αλλα και  η δημιουργία «αυλής»,  να τους υπενθυμίσω ότι η αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά τιμωρείτε και στην κάλπη αλλά και στην καθημερινότητα. 

 

15-5-2017  

- Πρώτη φορά αριστερά... αλλά για να μην ξεχνιόμαστε είναι και πρώτη φορά που τα Γρεβενά μένουν εκτός απο τα βιολογικά. Αλήθεια… ποιός ζήτησε τις δυο παρατάσεις από τον Υπουργό, με αποτέλεσμα... να μείνει  εκτός ολόκληρος νομός ;

- Κάποιοι  φοβούνται μη σκίσουν το καλτσόν, κάποιοι  άλλοι δηλώνουν έτοιμοι ν ανέβουν  στα κάγκελα, αλλά... μετά τα βρίσκουν στα τσιπουράδικαΤο αλκοόλ μας ενώνει τελικά!!!

- Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.... ακόμα και μέσα από την επιτυχία νικητής βγαίνει η μιζέρια!!!

 

9-5-2017  

- Όπως λέει ένας φίλος …. «οι αχάριστοι δεν μπορούν να χαρούν γιατί η Χαρά τους είναι δανεική…»

- Οι επικείμενες περικοπές συντάξεων είναι αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Λέτε να δούμε σε  επανάληψη το έργο με τα κανάλια;;

- Κάποιοι που λεν πως ξέρουν, επιμένουν ότι….. σύντομα θα δούμε μια ετεροχρονισμένη παραίτηση!!! Για να δούμε τι θα δούμε...

 

3-5-2017  

- Τον ψήφισε αλλα όταν τον αντίκρισε αναφώνησε: «τελικά είχαν δίκιο όταν λέγαν πως τα άδεια τσουβάλια και τα κουστούμια, δεν στέκονται όρθια παρά μόνο όταν είναι κρεμασμένα»!!!!

- Το θέμα δεν είναι το πόσες καλημέρες ακούς όταν έχεις την καρέκλα, αλλά πόσοι θα σου μιλάνε όταν θα την χάσεις.

- Ύστερα από την κρίση που έχει ξεσπάσει στα Σκόπια, είναι πολύ πιθανό να υποδεχθούμε σαν  πρόσφυγες αυτούς  που μέχρι χθες χτυπούσαν τους πρόσφυγες!!!

- Αν άλλος τα ψηφίσει κι άλλος τα εφαρμόσει…. ποιον θα κράξει ο λαός τελικά;;;. Ιδού η απορία!!!


 

30-4-2017  

Γρεβενά, Κοζάνη, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Άρτα και Ευρυτανία αναδεικνύονται «πρωταθλητές» στον χάρτη της εκπαίδευσης, καταγράφοντας πανελλαδικώς τα υψηλότερα ποσοστά καλών επιδόσεων από τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

- Αν στην κυβέρνηση θέλουν να δουν τι θα συμβεί στους δήμους  με την εκλογή των Δημοτικών Συμβουλίων με απλή αναλογική από την πρώτη Κυριακή όπως σχεδιάζουν, ας έρθουν στα Γρεβενά και θα το διαπιστώσουν !!!

- Σε χώρο αναψυχής στην Αναρράχη «θέση Σταυρός» του δήμου Εορδαίας, απαγόρευσαν την  κυκλοφορία των πολιτών , ανήμερα της Πρωτομαγιάς και για 12 ώρες,  λόγω αρκούδας!!!! 

 

25-4-2017  

- Για 2η χρονιά το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro στα Γρεβενά, αυτη τη φορά όμως μαζι με το enduro woman   !!!! Ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία προβολής του τόπου μας σε παγκόσμιο επίπεδο, ελπίζω οι άρχοντες του τόπου να το αντιληφθούν και να αδράξουν την ευκαιρία.

- Τι σου κανει η τεχνολογία.... Αν ορισμένοι ξέχασαν τόσο γρήγορα αυτά που λέγανε… υπάρχουν και τα βίντεο να τους τα υπενθυμίσουν. 

- Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο αυξήθηκαν κατά 989 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο του 2017 κι όμως…. κάποιοι επιμένουν οτι βρισκόμαστε σε ανάπτυξη κι όλα πάνε καλά!!!! 

 

 

20-4-2017  

- Όλα τα είχε η συνεδρίαση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ένταση, κόντρες, καταγγελίες…. αλλά να μας προκύψει και δήμαρχος Highlander για 500 χρόνια δεν το περιμέναμε!!!!

- Την παραχώρηση του οικοπέδου την ζήσαμε… το νέο σταθμό των κτελ όμως δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να τον δούμε.

- Ακούσαμε πως οι Αζέροι συμφώνησαν στη κατασκευή 2 βαλβίδων κατά μήκος του δικτύου που διέρχεται ο αγωγός φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία και φυσικά αυτό δημιουργεί δυνατότητα επενδυτικών σχεδίων αλλά και ονείρων που ελπίζω να μην είναι θερινής νυκτός.

- Οι εργαζόμενοι λεν πως η κυβέρνηση καταργεί τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις,   (Βούτσης  & Κουρουμπλής) μιλούσαν για διατήρηση αλλά και για την ενίσχυσή τους σε προσωπικό και αρμοδιότητες!! Ποιον να πιστέψεις τώρα πες μου;;;

 

17-4-2017  

Διεκδικώντας τον ρόλο του γνώστη, οι εκλογολόγοι που πάνε κι έρχονται, δίνουν ρέστα  για την δήθεν ασφαλή πληροφόρηση, όσον αφορά τη σύνθεση των ψηφοδελτίων.

Πως λέγεται αυτός που κολακεύει τους ισχυρούς και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ικανοποιήσει τις επιθυμίες τους με σκοπό να κερδίσει την εύνοιά τους;

- Μετά το πασχαλιάτικο έθιμο του τσουγκρίσματος των αυγών και των πυροτεχνημάτων της Ανάστασης, έρχεται και το τσούγκρισμα των σχέσεων και της επΑνάστασης, όλων αυτών που νοιώθουν αδικημένοι.

- Έρχονται τα νέα τζιν παντελόνια με το φερμουάρ από... πίσω!!! αυτό κι αν είναι πρόοδος!!! 

 

9-4-2017  

- Όπως είναι φυσικό η κάθοδος του πρώην , θα ανακατέψει την τράπουλα και θα φέρει τα πάνω κάτω στο ψηφοδέλτιο !!! τύφλα να χει το Survivor

- Με έκπληξη ακούσαμε από επισκέπτη της πόλης μας να λέει ότι, κάποιος του είπε ότι το ρολόι της πόλης ήταν παλιό τζαμί!!!  Θα συστήναμε στον "ξερόλα-ξεναγό" να αφήσει για λιγο τη μπιρίμπα και να διαβάσει την ιστορία της πόλης ώστε να μην παραπληροφορεί.

- Ζωγράφισαν ξανά οι αθλητές του ΜΟΓ στον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και ξανάφεραν την πρωτιά στο Σωματείο των Γρεβενών που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη διοργάνωση, του Πανελλήνιου και του Βαλκανικού Πρωταθλήματος τον Μάιο αλλα και του Παγκοσμίου Enduro gp τον Ιούλιο!!! 

 

 

5-4-2017  

- Φιλαράκι … από χαμπέρια  στα καφενεία χορτάσαμε. Όταν αρνείσαι να συμμετάσχεις στα κοινά, είναι απολύτως λογικό να καταλήγεις να κυβερνάσαι από αυτούς που θεωρείς  κατώτερους.


- Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι και πριν τις εκλογές. Γι αυτό το νου σας


- "Τσίμπησε" στην πρωταπριλιάτικη είδηση αλλα.... πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν ήταν στις προθέσεις μας να στείλουμε πρωί πρωί το φιλαράκι στη Σαμαρίνα να συναντήσει τον Καραμανλή


- Για 2η χρονιά στα Γρεβενά !!!!  πέρσι στις 21-22 Μαΐου , φέτος στις 1-2 Ιουλίου!!! ΤΥΧΑΙΟ;;;

 


 

31-3-2017  (Το ποίημα που ακολουθεί έχει γραφτεί το 1893 ) ...ποσο επίκαιρο

Ποιος είδε κράτος λιγοστό σ' όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει; 
Να τρέφει όλους τους αργούς, νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς, ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα; 
Νά 'χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά, κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε; 
....... 
Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;
 
Γεώργιος Σουρής (1853-1919)
 

27-3-2017

- Μετά την πρωτιά… ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ...  Αυτό που μπορώ να πω τη δεδομένη στιγμή, είναι πως οι  μεταγραφές που θα κάνουν στον Αστέρα θα προκαλέσουν αίσθηση!!! Λίαν συντόμως θα επανέλθουμε με αποκαλύψεις.

- Μπορεί η αλλεργική ρινίτιδα  να βρίσκεται σε έξαρση τις τελευταίες ημέρες για οσους εχουν ευαισθησία στη γύρη, τη χλόη και την σκόνη, αλλά εμείς εφιστούμε  την  προσοχή και όλων εκείνων που έχουν ευαισθησία  και με τις επιτυχίες των αντιπάλων.

Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα κόλλαγε όλη η χώρα.  Φιλαράκι… ακόμα και οι αντίπαλοι αναγνωρίζουν το μέγεθος μιας επίσκεψης στο Λευκό Οίκο. Μην προσπαθείς λοιπόν να το υποβαθμίσεις γιατί εκτίθεσαι… 

 

23-3-2017

Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση των κτιρίων οπως... του παλιού Νοσοκομείου, του Πνευματικού Κέντρου Αλέξανδρου Λαδά, για το παλιο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων κλπ…;;;;

- Οι  «κόκκινες γραμμές» που αφορούν την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και που μάλλον ξεθώριασαν, αποτελούν ήδη πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης με απρόβλεπτες συνέπειες  και ισως να δουμε  και παραιτήσεις!!!

- Να ρωτήσουμε τον Μπαμπινιώτη βρε παιδιά να μας πει .. ποια είναι η διάφορα του «πουλάω» και του «ξεπουλάω»

-  Κάποιοι το περιμένουν και κάποιοι το απεύχονται …  παντως κατι μου λεει πως μετά το Πάσχα, θα ακούμε πολύ συχνά για κέντρα υγείας "αστικού τύπου".  

 

 

19-3-2017

- Μπορεί όπως πολλοί λένε, να πέσανε οι μάσκες αλλα.... κάποιοι μάλλον έμειναν στην  καθαρά Δευτέρα και εξακολουθούν να πετούν αετό!

- Ο Πυρσός σήκωσε το κύπελλο αλλά... αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι άνθρωποι του Αρη Καρπερού, με την άψογη φιλοξενία και τον εθελοντισμό τους.

 

13-3-2017

- Προβάδισμα 17 μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση.  Λέτε αύριο οι νεοδημοκράτες να βγουν έξω να το γλεντήσουν και γεμίσουν τα μαγαζιά;;;ΧΛΩΜΟ…..

- Φιλαράκι… θα  πρέπει να καταλάβεις ότι είναι άλλο να βάζεις στόχους κι άλλο να στοχοποιείς ανθρώπους.

- Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες ή πιο απλά… ανεμομαζώματα ανεμοσκορπίσματα

- Ξενοδόχος της περιοχής, λέει ότι δέχεται να φιλοξενήσει δωρεάν από 1 βουλευτή κάθε κόμματος της βουλής, για 10 ημέρες, αλλά χωρίς θέρμανση, μήπως και καταλάβουν ότι ο χειμώνας στην Δ. Μακεδονία κρατάει 7 ΜΗΝΕΣ

 

7-3-2017

- Την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος Γρεβενών προχώρησε σε διαγραφές δημοτικών συμβούλων, ο κύβος ερρίφθη και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που  έχει κτυπήσει  «καμπανάκι» για  διαγραφές βουλευτών και στελεχών. ΤΥΧΑΙΟ;;;

- Το φιλαράκι, κερνούσε καφέ γιατί θεωρούσε ότι η ελληνική οικονομία το 2016 είχε επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης!!!  έτσι του είπαν… ετσι έλεγε κι αυτός.

 

2-3-2017

Βρε πως άλλαξαν οι καιροί…. κάποτε έβλεπαν μόνο Ουγγρικό κινηματογράφο,  τώρα τρέχουν να δουν το La La Land!!! … όπως λέμε απ το ζιβάγκο στη γραβάτα.

- Είπαμε ότι μετά τις απόκριες πέφτουν οι μάσκες… πολλοί όμως είναι αυτοί που πιστεύουν ότι από δώ και πέρα θα βαδίζουμε σε ένα τοπίο στην ομίχλη.

- Ετοιμαζόταν για καρέκλα αλλά όπως λέει κι ο λαός … «Η νύφη που στολίζονταν, εδώ θα μείν' κι απόψε»

- Για όσους έβγαλαν τα κοντομάνικα από τις ντουλάπες να τους θυμίσουμε την λαϊκή ρήση … «Ο Μάρτης μπαίνει σαν αρνί και βγαίνει σαν... λιοντάρι» 

- Αλλαγές στο ΔΗΜΟ Δεσκάτης για δυο αντιδημάρχους, παραμένει ο πρόεδρος και αλλαγή δυο μελών οικονομικής επιτροπής. 

 


27-2-2017

- Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μάλλον παραμένει στη θέση του, ωστόσο οι αλλαγές αντιδημάρχων μπορεί να μην είναι πολλές, αλλά σίγουρα θα είναι....  τρανταχτές!!!  

 Kαυτή σαρακοστή!!!! Η έντονη αντιπαράθεση που σημειώθηκε σε γνωστό καφέ της πόλης, μεταξύ δυο πρώην βουλευτών του νομού, μήπως είναι απλά  ένα μικρό δήγμα από τις συγκρούσεις που θα ακολουθήσουν. Κάποιοι προβλέπουν βεγγαλικά την πασχαλιά

- Τα φώτα των αποκριάτικων εκδηλώσεων έπεσαν,  ευχής έργον  θα ήταν…. να πέσουν και οι μάσκες

 

17-2-2017

- Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής έλαβε  διαβεβαιώσεις από την Αθήνα ότι… δεν πρόκειται να συγχωνευτεί η έδρα της εφορίας αρχαιοτήτων των Γρεβενών. Ελπίζω να μην είναι απλά μια παράταση κι αργός θάνατος.

- Ακόμα και οι φανατικοί υποστηρικτές του ευρώ, προβληματίστηκαν όταν άκουσαν την Μερκελ να λεει ότι… αυτή τη στιγμή στην ευρωζώνη υπάρχει ένα πρόβλημα με την αξία του ευρώ!!!  Τι εννοεί άραγε;;

- Κάποιοι μυρίζουν εκλογές!!! Οι γνώστες λένε ότι… ράγισε το ποτήρι στους κυβερνητικούς εταίρους και  είναι πλέον πολλές οι περίεργες φωνές και οι προβληματισμοί.  

- Πότε θα έχουμε αραγε αλλαγή αντιδημάρχων;  Πάντως κάποιοι ποντάρουν και μάλιστα με πολύ χαμηλά ποσοστά  ότι οι αλλαγές θα είναι κάτω των τριών που όμως θα προλάβουν  την παρέλαση. 

 

9-2-2017

- Οι αγνώστου εμπνεύσεως καταργήσεις των Διευθύνσεων, όπως προβλέπει το σχέδιο νόμου για τις εφορίες αρχαιοτήτων  Γρεβενών, Δράμας και Ζακύνθου,  θα πρέπει να μας κάνουν περισσότερο υποψιασμένους.

- Στου κουφού την πόρτα ….πάρε την πόρτα και φύγε!!!   Κάποιοι φώναζαν μήνες πριν, για την κατάργηση τόσο της ΕΦΑ Γρεβενών, όσο και για την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά όπως πάντα τους αποκαλούσαν γραφικούς και κινδυνολόγους!!!!

- Τελικά η επικείμενη επίσκεψη  των προέδρων, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στα Γρεβενά, πυροδότησε  και επενδυτικά σενάρια για την περιοχή.

4-2-2017

- Όταν πέντε άτομα δε μπορούν να βγάλουν άκρη σε μία κουβέντα καφενείου, πείτε μου από πού μπορώ να αντλήσω την ελπίδα ότι θα μπορέσει να συνεννοηθεί ένας ολόκληρος λαός;

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Δε μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό, όμως έχουν άποψη για οικονομική πολιτική, για εξωτερική πολιτική, για πολιτισμό… έχουν άποψη για όλα και νομίζουν ότι δίνουν λύσεις σε πολυσύνθετα ζητήματα.

- ΑΝ τα διόδια (που θα γίνουν ούτως ή άλλως) γίνουν στο σωστό σημείο και όχι στο Βενέτικο, μπορούν να φέρουν κόσμο μέσα στην πόλη αλλα και να μην επιβαρύνουν τους Γρεβενιώτες που θα θέλουν να ταξιδέψουν προς τα Γιάννινα .

 


31-1-2017

- Μήπως τελικά ειχαν δίκιο οσοι λέγαν πως  η Αριστερά αποτελεί διαχειριστή και όχι επανάσταση και ανατροπή;

- Οι Άραβες στα Εμιράτα και οι Έλληνες στα Κακομοιράτα.

Το ανέκδοτο της δεκαετίας: Υπουργείο Ανάπτυξης στην Ελλάδα.

- Κάποιοι χαρακτηρίζουν το πολίτευμά μας Δημοκρατία, αλλά σε κάποιο Βασίλειο υπάρχει Υπουργείο Ευτυχίας που στόχος του είναι να έχει σύντομα τους πιο ευτυχισμένους πολίτες.

- Το πιο Extreme – ακραίο άθλημα στον κόσμο είναι ένα… Ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα.

- Πραγματικά αναρωτιέμαι: Από πότε τα πρόβατα διαλέγουν τον τσοπάνη;

 

27-1-2017

- ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια της πόλης θυμίζουν παγοδρόμιο για αυτό .... λιγάκι περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις!!!

- Ορισμένοι θεωρούν… υποχρέωση των συνεργείων καθαριότητας του δήμου να τους καθαρίσουν το πεζοδρόμιο μπροστά στα μαγαζιά τους!!! Κατά τα άλλα είναι ευρωπαίοι…

- Δηλαδή έπρεπε να συνεδριάσουν τόσες ώρες ολοι οι «σοφοί» για να δουν  το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται το Ελληνικό Πρόγραμμα και για να μας πουν στο τελος ότι το χρέος είναι Εξαιρετικά μη βιώσιμο;

- Όπως πάει το πράγμα….  βλέπω σύντομα οι εταιρίες στοιχημάτων να βάζουν στο κουπόνι και το ποιοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στα Γρεβενά.

 

22-1-2017

- Ήθελε  να ταξιδέψει αλλά … οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ τους για να στήσουν μπλόκα, οι μετεωρολόγοι δίνουν χιόνια (αλυσίδες δεν υπάρχουν), το ρεζερβουάρ  άδειο (όπως και το πορτοφόλι) και το τζοκερ δεν του έκατσε!!!

- Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί όταν έρχονται οι υπουργοί της εκάστοτε κυβέρνησης θα πρέπει να συνοδεύονται από κομματικούς κι όχι από θεσμικούς παράγοντες του τόπου. Κατά τα άλλα… όλοι δηλώνουν πολέμιοι του κομματικού κράτους.

- Όσο θα εντείνονται τα σενάρια των πρόωρων εκλογών, οι εσωκομματικές μάχες στα δύο μεγάλα κόμματα θα περιέχουν ακόμα και χτυπήματα κάτω από τη μέση, αλλά να μη ξεχνάμε ότι…. πολλές φορές το αποτέλεσμα το κρίνει κι  ένα αυτογκόλ

 

15-1-2017

- Κάποιοι δεν ξέρουν ούτε τι χρώμα έχει το παγκάρι αλλά…. στο να κάνουν κριτική  για το ποιους και πώς βοηθά η εκκλησία…  δεν τους πιάνει κανένας!!!

- Ο «Βίκτωρας» θα αντικαταστήσει την «Αριάδνη», και αν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων πέσουν μέσα …. οι δάσκαλοι μάλλον θα πρέπει να ξανασυστηθούν με τα παιδιά.

- Έβριζε τους πάντες αλλα... με 12ποντη γόβα στα χιόνια το παράξενο ήταν να μην πέσει 

- Η πρεμιέρα, θα γίνει την Ημέρα των Ερωτευμένων (14/2), αλλά ήδη.... οι άνω των 40 ετοιμάζονται για το δεύτερο μέρος της τριλογίας των Πενήντα Αποχρώσεων!!!

 

10-1-2017

- Κι ενώ κάποτε χαιρόμασταν και καμαρώναμε για τα όσα  προσέφερε στην τοπική οικονομία το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας,  σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε  γρεβενιώτες επιχειρηματίες  που θα δραστηριοποιούνται  σ αυτό !!!

- Κάποιοι πολύ εύκολα  κατηγορούν τους ξενοδόχους για τους πρόσφυγες χωρίς να αναρωτιούνται όμως τι θα κάνανε οι ίδιοι αν είχαν επενδύσει τόσα χρήματα στο βουνό και βλέπαν  τους επισκέπτες  με το μακαρόνι;; Δυστυχώς δεν υπήρχε ουτε οραμα, ουτε σχεδιασμός απο το κράτος για τη στήριξή τους.  

Το λιγότερο που μπορείς να αισθανθείς βλέποντας τους συνανθρώπους σου  να ζουν σε πεζοδρόμια ψάχνοντας τους κάδους αλλα και πρόσφυγες  να ζουν σε σκηνές  με τέτοιες θερμοκρασίες … είναι ντροπή.  

- Ο Λεφάκης λεει ότι θα συνεχιστεί η δικτατορία του χαρτονομίσματος που εσείς το λέτε capital controls  κι η πτώχευση στην Ελλάδα θα παραμείνει έως το 2021!!!  Άντε τώρα τι να πιστέψεις...,  στ άστρα ή τις προβλέψεις της κυβέρνησης;;;

 

7-1-2017

- Οι γιορτές πέρασαν, τα τραγούδια σώπασαν… ας ελπίσουμε ότι δεν θ αρχίσουν τα παρατράγουδα.

- Ελπίζω το 2016 να πήρε μαζί του όλες τις ανούσιες και προσωπικές αντιπαραθέσεις των αρχόντων… που μόνο καλό δεν κάνουν στον τόπο μας.

- Οι υποσχέσεις μπορεί να είναι τσάμπα και να δίνονται με ευκολία αλλά όταν δεν τηρούνται κοστίζουν ακριβά!!!

- Αρνητικό ρεκόρ επισκεψιμότητας κατά τις μέρες των γιορτών στην περιοχή μας!!! Τι να φταίει άραγε;;; 

GreRoom 2016

 

 

 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ


velenoso2