Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Τα Γρεβενά στο επίκεντρο του ελληνικού βόλεϊ

Για τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών η παρουσία των αυριανών αστεριών του ελληνικού βόλεϊ είναι ένα σημαντικό γεγονός, καθώς όνειρο των ανθρώπων…

του συλλόγου είναι να καθιερωθεί η πόλη τους ως κέντρο προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων και σ’ αυτή την προσπάθεια αρωγός είναι τόσο ο Δήμος Γρεβενών όσο και η τοπική κοινωνία.

«Για όλους εμάς είναι πολύ σημαντική η παρουσία της Εθνικής Εφήβων στην πόλη των Γρεβενών και προσπαθούμε όλοι να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στόχος μας είναι να μετατραπεί η πόλης μας σε κέντρο του ελληνικού βόλεϊ, όπου κάθε χρόνο θα φιλοξενούμε τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα αφού οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικές και υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές», τόνισε ο γενικός αρχηγός του ΓΣ Γρεβενών και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Κώστας Κυριάκου.

 

Η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζεται με καθημερινές διπλές προπονήσεις κι από αύριο θα ενσωματωθούν στην ομάδα οι Παπαλεξίου, Καπετανίδης, ενώ οι αθλητές που είναι ήδη στα Γρεβενά έχουν την χαρά να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΑΓΣ Αχιλλέας και γι’ αυτό το λόγο η ΕΟΠΕ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον κ. Γιώργο Κακαφίκα.

 

volleyball.gr

Δείτε ακόμα