Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Β΄ Αγωνιστική

 

BETΕΡΑΝΟΙ ΑΙΑΝΗΣ-ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ :4-2

 

Τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013 παρατάχτηκαν για ποδοσφαιρική συνάντηση οι ομάδες των Βετεράνων Αιανής Κοζάνης & Αγίου Γεωργίου στο γήπεδο Αιανής. Ήταν ένας αγώνας που διεξήχθη με …

αθλητικό πνεύμα και τέλειωσε με δίκαια νικήτρια την ομάδα της Αιανής.

 Στο α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ο Κεραυνός στο 25΄ είχε δοκάρι με τον Τούνα και ο Φάσσας έχασε καταπληκτική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από κοντινή απόσταση. Αμέσως μετά η Αιανή κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή και ο παλιός άσσος της ΑΕΚ και τωρινός προπονητής του Πυρσού Γρεβενών  Σωτήρης Μαυροδήμος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος ανοίγοντας το σκορ. Στο τελευταίο λεπτό του α΄ημιχρόνου η ομάδα της Αιανής διπλασιάζει τα τέρματα με κοντινό πλασέ.

Στο β΄ ημίχρονο η Αιανή διευρύνει το σκορ στο πρώτο εικοσάλεπτο σε 4-0 με πλασέ στο ύψος της περιοχής του Κεραυνού. Ο Κεραυνός στη συνέχεια περνά στην αντεπίθεση μειώνοντας το σκορ με το Σιούλα με κοντινό πλασέ και με τον Παπαθανασίου διαμορφώνει το τελικό σκορ σε 4-2.

 

Άριστη η διαιτησία των Ζούγρα, Πραχάλη και Κουντουράκη του συνδέσμου διαιτητών Κοζάνης.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΑΙΑΝΗ:Μητσιάκος Ν.,Καρπένησης Α.,Καραμανώλας, Κωκώνας, Καρπένησης Β.,Πελέκας Κ., Μπούλης,Μαυροδήμος,Πλακούτσης,Τζημουλάκας,Γκουλιάφας,Κύρινας (Γκουντούρας, Μητσιάκος Α.,Γκουρτζιούμης Γρ.,Μπαλιάκας,Γκουλιάφας,Μαυρέλης,Νάνος,Σιαμπανόπουλος,Παλέκας Α.)

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Βλάχος,Χατζηβασιλειάδης Τούνας, Καραγιάννης, Γάγαλης Η., Γάγαλης Ζ.,Παπαθανασίου, ,Σούλας,Μιχαηλίδης,Κούτσιανος (Σπανούδης., Σαράντης )

 

                                                                                                                Γ. Η

Δείτε ακόμα