Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 03:37

Greroom 2018

08-2-2018

- H ένταξη των 4χρονων στα Νηπιαγωγεία, μπορεί να έχει ως συνέπεια, να κλείσουν 1.600 Δημοτικές δομές.

- Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΦΚΑ, τρεις στους δέκα εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα ήταν μερικώς απασχολούμενοι και λάμβαναν, κατά μέσο όρο, μόλις 389,65 ευρώ μεικτά!!! Κι ο άλλος σου λεει πάμε καλά!!!

- Οι κακές γλώσσες λένε ότι … ήδη υπάρχει συμφωνία σε τρία ζητήματα και ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό.

- Με την ευκαιρία της Αναβίωσης του κοζανίτικου φανού,  πολλοί ήταν οι γαμπροί  απ την Κοζάνη που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών.

- Πολλές φορές στην πολιτική μια λάθος κίνηση είναι αρκετή ν αδειάσεις το καρδάρι 


 

08-2-2018

- Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από 3 χρόνια το μέγεθος της προσφοράς της τοπικής Εκκλησίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, με εκδηλώσεις ομιλιες κλπ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές και ιδιαίτερα στον Μητροπολίτη μας.

- Επιστρέφει από την Βουλή στις εισαγγελικές αρχές η δικογραφία για την περίφημη υπόθεση Novartis!! Μήπως τελικά ηταν πολιτικό «κουτσομπολιό» το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως αντιπερισπασμός για το Σκοπιανό;;

Βρήκαμε τη λύση στο μεταναστευτικό!!! Έρχεται ο εκσυγχρονισμός με την ένταξη αλλοδαπών στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

- Λετε να βρουν κοιτάσματα φυσικού αερίου στην περιοχή μας και να έχουμε κι εμείς προβλήματα διεκδίκησης με τους γείτονες;


30-1-2018

- Μήπως θα πρέπει να μάθουμε ποιοι και γιατί δεν συμφώνησαν στο ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό  Συμβούλιο σχετικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων;

- Αληθεύει ότι  Δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, αποχωρώντας από την αίθουσα, ζήτησε ειρωνικά να αναγραφεί  στο ψήφισμα και το «ΖΗΤΩ το ΕΘΝΟΣ»;

- Σε μια δημοκρατία δεν μπορεί να αποκαλείς εθνικιστές και φασίστες όσους διαφωνούν μαζι σου,  αλλα  οφείλεις να σεβαστείς το 65% των πολιτών που αξιολογεί θετικά τα συλλαλητήρια και αντίστοιχες ενέργειες για το «Σκοπιανό».

Τα κορίτσια της Σειρήνας μπορεί να ξεκίνησαν με τη μπάλα χαμηλά αλλά οι επιτυχίες.. δικαιολογημένα δημιούργησαν και το όνειρο της ανόδου.

23-1-2018

- Ειλικρινά ντρέπομαι σαν Έλληνας για όσους ήταν στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας (σκηνοθέτες, καμεραμάν, ηχολήπτες, καλεσμένους κλπ) και δεν αντέδρασαν μ αυτά που άκουγαν.

- Βρε τι θα πάθουμε … σιγά σιγά θα βαφτίσουν και τον Βουκεφάλα.. Zastava!!!

Κάποτε τους ρίξαν μαύρο κι εμείς ξεσηκωθήκαμε, τώρα  αυτοί οι ίδιοι ρίξαν  μαύρο σε μια παλλαϊκή συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων, ενώ στα gay pride κάνουν απευθείας μετάδοση! πες μου λοιπόν πως μπορείς να τους ονομάσεις;;;

- Μετά το γιγαντιαίο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης σειρά έχει αυτό της Αθήνας, αλλα μην περιμένεις και πολλά από αυτούς που δεν τοποθέτησαν ποτέ ένα άγαλμα του Μεγα Αλεξάνδρου, όχι μόνο σε κάποια από τις πλατειές της πρωτεύουσας αλλα ούτε καν στα γραφεία τους.

 

 

13-1-2018

- Πολλοί λένε ότι… το θερμό πολιτικό σκηνικό που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στα Γρεβενά, επηρεάζει και τα καιρικά φαινόμενα, αφου χιόνια ακούμε και χιόνια δεν βλέπουμε.  

- Ο πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου που ξεκίνησε τον πρώτο του αγώνα με άλμα στο 7.89μ. και (ανεπίσημα) βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ο 800άρης Χρήστος Κοτίτσας και ο ακοντιστής Θόδωρος Μηνασίδης είναι αθλητές με καταγωγή από τα Γρεβενά και μεταξύ αυτών που θα τιμήσει ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης.

- Η εμφάνιση του γρεβενιώτη καλλιτέχνη Χρήστου Παπαδόπουλου μαζί με τη Μαρία Εγγλέζου στον ετήσιο χορό του Αστέρα Γρεβενών, (το Σαββατο 20-1-2018) ανεβάζει ψηλά τον πήχη της διασκέδασης των Αθλητικών Σωματείων της περιοχής.

 

5-1-2018

- Κάποιοι ολισθαίνουν επικίνδυνα!!! Όλοι ξέρουν ότι ο πάγος θέλει ιδιαίτερη προσοχή και καμιά φορά μπορεί και να προκαλέσει κι έγκαυμα, φαντάσου ποσό περισσότερο προσεκτικοί πρέπει να είναι στα παγοδρόμια.
- Όταν εκχωρείς το όνομα της Μακεδονίας, που κάποιοι έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για να το προστατέψουν, είναι ξεκάθαρη Προδοσία και Ανθελληνισμός. Τώρα... αν κάποιοι προσβάλλονται μ αυτούς τους χαρακτηρισμούς, να μας πάνε στα δικαστήρια.
Πολλά τα παράπονα των φίλων των χειμερινών σπορ για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας, που φέτος άνοιξε με τους χειρότερους οιωνούς. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι καλύτερη.
- Το να είσαι άνεργος είναι σημείο των καιρών, το να είσαι όμως άεργος είναι αλλο πράγμα.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ