Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ

Μεγαλωμένη σε μια τυπική Ελληνική οικογένεια, ένοιωσα την αγάπη, την στοργή και την στήριξη αυτής σε όλες τις δυσκολίες μου.

Αυτό το μαξιλάρι ασφαλείας –η οικογένεια- που είχα, έχω και θα έχω στην ζωή μου, με ενέπνευσε ως προορισμό.

Έτσι λοιπόν την αγάπη μου για την οικογένεια την εξωτερίκευσα από τα τρία παιδιά που έκανα.

 

Πριν από μερικές ημέρες ήταν η γιορτή  της μητέρας. 

Οι ανειλημμένες  υποχρεώσεις της εποχής, λόγω της υποψηφιότητας μου, με κράτησαν μακριά από την οικογένεια μου και τα παιδιά μου.

Γυρνώντας όμως στο σπίτι, βρήκα τρία χαμογελαστά πρόσωπα, τρεις αγκαλιές, τρεις ανιδιοτελής αγάπες να με περιμένουν. Ω Θεέ μου τι ευτυχία!

Και αυτή την ευτυχία κάποιοι θέλουν να μας την στερήσουν. Θέλουν ορφανές οικογένειες από παιδιά, μιας και αυτά μεταναστεύουν. Θέλουν πλατείες άδειες από χαρούμενες παιδικές φωνές, αφού οι νέοι μας δεν δημιουργούν οικογένειες λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Δεν θέλουν Έλληνες, θέλουν αλλόθρησκους και ξένους να γεμίσουν τους εκλογικούς τους καταλόγους και τα ασφαλιστικά τους ταμεία.

Δίνουμε την Ελληνική παιδεία στα νιάτα μας, για να την εκμεταλλευτούν και να την χρησιμοποιήσουν σε άλλες χώρες και πολιτισμούς.

Όχι! Δεν θα τους αφήσουμε να αφανίσουν την πατρίδα μας και τα ιδανικά μας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε οικογένειες, άλλωστε είναι ο θεμέλιος λίθος της κοινωνίας μας. Θα μείνει η νεολαία μας στον τόπο της.

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ

 

ΑΝΤΩΝΙΑ Κ. ΤΣΟΥΠΑ

υποψήφια ευρωβουλευτής 
“Ανεξάρτητοι Έλληνες”

 

 

δείτε επίσης…. Μια Γρεβενιώτισσα υποψήφια για την Ευρωβουλή!!!

Δείτε ακόμα