Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Χριστόδουλος Στεφανάδης, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι,
Οι ευρωεκλογές που έρχονται είναι οι σημαντικότερες και οι κρισιμότερες μετά τη μεταπολίτευση. Και αυτό γιατί τα διλήμματα που μπαίνουν συνδέονται άμεσα με το μέλλον της παρούσας και των μελλοντικών γενιών των Ελλήνων. Τα διλήμματα αυτά αφορούν στη θέση της χώρας μας στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο Ευρωκοινοβούλιο και στα άλλα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθορίζεται το μέλλον της Ευρώπης αλλά, και σε ένα μεγάλο βαθμό, των χωρών που την απαρτίζουν. Τα θέματα Υγείας και Παιδείας είναι βασικής σημασίας και προτεραιότητας και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για την πατρίδα μας. Είναι αυτονόητο ότι χωρίς Υγεία δε μπορεί να υπάρξει ούτε ανάπτυξη ούτε κοινωνική συνοχή ούτε βέβαια ευημερία. Όσον αφορά στην Παιδεία, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Παιδεία και Πολιτισμός είναι από την αρχαιότητα η μεγάλη δύναμη και η μεγάλη υπεροχή της Ελλάδας σε σχέση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας.
Στις παρούσες συνθήκες, πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τον εγγυητή της σταθερότητας και του καλύτερου μέλλοντος της Ελλάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η παράταξη που εμπέδωσε το Δημοκρατικό πολίτευμα στη χώρα μας, είναι η παράταξη που έβαλε τη χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι η παράταξη που με μεγάλο πολιτικό κόστος κράτησε τη χώρα, που είχε φθάσει στο χείλος της χρεοκοπίας, όρθια.
Από την άλλη πλευρά, η αντιπολίτευση, όχι μόνο δε διατυπώνει κάποια αξιόπιστη πρόταση, αλλά με αντιφατικές τοποθετήσεις δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά κατά πόσο μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Χώρας και το μέλλον του Ελληνικού λαού.
Σε αυτές τις εκλογές, δεν έχει κανείς την πολυτέλεια να απέχει από τα κοινά και να παρακολουθεί παθητικά τα τεκταινόμενα.
Προσωπικά, έχοντας επιτύχει όλους τους στόχους μου στο χώρο της Ιατρικής και τον Ακαδημαϊκό χώρο, το μόνο κίνητρό μου για να συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι αποκλειστικά η διάθεση για προσφορά στην Πατρίδα μας με τις όποιες εμπειρίες έχω αποκτήσει στο χώρο της Υγείας και της Παιδείας.

Φίλες και Φίλοι,
Σας καλώ να ψηφίσετε με οδηγό τη λογική, κοιτώντας εμπρός και όχι πίσω.

Για μια Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης, όπου ανήκει από την αρχαιότητα!

Χριστόδουλος Στεφανάδης
Καθηγητής Καρδιολογίας
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Δείτε ακόμα